Page 1 of 1

Need help Id'ing problem

PostPosted: Sun Mar 22, 2015 3:39 pm
by gr865
Need some advice, take a look at these and ID the problem please.
Four of the 7 clones that were started under T5's, transplanted from Hempy solo cups to 2 gallon Hempy's and just put under the SS400, 12/12 last week. They are showing some funky leaves on new growth. Both #1 and #5 receive the same nutes at the same time, both under the same LED light, they are both from the same strain but two different seeds. #1 is the one that is effected the most. I have been having some issues with chasing pH. I do not think it is going from the T5's to the LED is the problem, I believe it is a water quality issue and the coco. Unless I get some definitive answers I will look at changing my water source.

Here are some pics, what do you think?

LIght, Potassium, bugs (have inspected a number of times and can't find any), over/under watering (coco hempy)? I can't find anything with a picture that is close to this.

20150321_122718.jpg
20150321_122718.jpg (677.99 KiB) Viewed 1590 times


20150321_122201.jpg
20150321_122201.jpg (711.88 KiB) Viewed 1590 times



Thanks in advance!

GR
gr865

Posts: 273
Joined: Wed Apr 03, 2013 1:28 pm

Re: Need help Id'ing problem

PostPosted: Sun Mar 22, 2015 5:10 pm
by gr865
Broad mites?
Hell I'm just guessing here!

Re: Need help Id'ing problem

PostPosted: Sun Mar 29, 2015 2:18 pm
by nineandfive
What does the rest of the plant look like?

Re: Need help Id'ing problem

PostPosted: Sun Mar 29, 2015 2:18 pm
by nineandfive
What does the rest of the plant look like?

Re: Need help Id'ing problem

PostPosted: Mon Mar 30, 2015 6:48 am
by gr865
9&5,
The overall plant condition is fine, and yes it was a pH issue. Still trying to get a handle on this coco, Have charged and recharged and I think I have it ok now. It also had to do with the reveg, the clones had started flower under the T5 veg light, why is a question? Although it was on 24/0, I was only using two of the four lights so I think the low light cause it to start flower. When I took it from the T5's and put it under the LED I did want to continue vegging for another two weeks and I think having the plant go from veg to flower back to veg in just a few weeks contributed to the mutations.
They are doing fine now, the two ladies in the cabinet under 400W HPS are about three weeks from harvest, the 7 clones under the LED have recovered and started stretching big time. I did some super cropping on the 7 plants and now the canopy is even and all cola are pointed toward the sky.
Thanks for the info.
Will watch and see, I want to put the clones under the 400W as soon as the two ladies in the cabinet are finished.

GR

Re: Need help Id'ing problem

PostPosted: Mon Mar 30, 2015 5:00 pm
by nineandfive
Thats good you figured it out... I would of said take a look at the rest of the plant to see if you can see other signs or Defs... I have never used coco and honestly have no future plans to. Its just personal preference. But good to hear you got it figured out!

Re: Need help Id'ing problem

PostPosted: Mon Mar 30, 2015 5:00 pm
by nineandfive
Thats good you figured it out... I would of said take a look at the rest of the plant to see if you can see other signs or Defs... I have never used coco and honestly have no future plans to. Its just personal preference. But good to hear you got it figured out!